Att skapa handlar om inspiration, metod och hantverksskicklighet

Vi är din partner på väg till det fulländade manuset. Som din Sancho Panza står vi på kreativitetens sida. Tillsammans slåss vi mot väderkvarnar, självkritik och manusstopp.

Du väljer vem du skriver för och vad du vill förmedla, vi hjälper dig med text, metodik, grafik och överger dig inte förrän du når dina läsare. Ensam är inte stark. 

- Torbjörn Löwendahl - 

Röster om Lionvalley

Madeleine Gartéus

"Jag har varit väldigt nöjd med Lionvalleys alla författartjänster såsom omslag, korrektur, lektörs- och redaktörsuppdrag. Framför allt var jag otroligt tacksam över lyhördheten inför hur viktigt det var för mig att historierna inte ändrades, spetsades till eller kryddades för att ”locka” läsaren mer utan att det skedde med största respekt och ödmjukhet och i stället blev mycket mer känslosamma och gripande med små, konkreta redaktörsfingrar."

Nils Petter-Löf

”Framsidan till Alicia blev ju helt otroligt bra! Döm boken efter framsidan i detta fall för den är ännu mera magisk än insidan. Det känns verkligen som ”Alicia” även om hon ser ut på ett helt annat sätt i allas huvuden. Och Torbjörn kan bidra mycket till författare som lektör, redaktör och även Coach.”

Agnes Thorlaksdottir

"Det var mycket intressant och samtidigt skrämmande att lägga sina alster i händerna på någon som inte varit insyltad i krönikan tidigare. Torbjörn gjorde ett riktigt bra jobb, utförliga kommentarer, påpekade saker som kunde förbättras och puffade på sådant som var bra. Han passade mig mycket som redaktör."

Leif wallsby

"Jag har samarbetat med Torbjörn vid flera tillfällen och hans pålitlighet och engagemang har varit till stor hjälp."

 

Håkan Mattsson

”Torbjörn på Lionvalley gav mig ett uttömmande lektörsutlåtande av Reliken. Det var otroligt matnyttigt och fick mig verkligen att inse både styrkor och svagheter i manuset som jag aldrig hade upptäckt annars. Jag kommer inte att tveka att anlita honom igen när nästa manus behöver nagelfaras! Just lektörstjänsten hos Lionvalley rekommenderar jag verkligen varmt!”

Mikael Lundahl

"Torbjörn på Lionvalley är en utmärkt Coach. Vill du bli utmanad och tagen på allvar ska du anlita honom. Ovärderligt!"

 
© Copyright www.lionvalley.se