Hollywood Hills Forever

Det är inte lätt att vara bipolär, fråga bara Alice Häll. Hon kan inte ens impulsresa till Los Angeles utan att föräldrarna hotar med att ringa Interpol.  

City of Angels visar upp sin sämsta sida, när allt borde vara fantastiskt. Det efterlängtade mötet med hårdrocksbandet Vyper blir historiskt av helt fel anledning, och dessutom måste hon tydligen bli attraherad av en halvdryg, helgalen amerikan.

Vad har Armenien med saken att göra och kan man verkligen ha för många gitarrer?

Författarens kommentar

Drömmen om att skriva en bok har egentligen alltid legat och puttrat i bakhuvudet, men det var först under en långdragen utmattningsdepression som den av ren nödvändighet gick till handling. Hjärnan kokade och tankarna likaså; lika diffusa som vattenånga.

Precis som för många andra trevande författaraspiranter var skrivandet till att börja med rent terapeutiskt, men under resans gång övergick min egen historia (ärligt talat ganska ointressant) alltmer i den om en annan kvinna, betydligt yngre än jag, i en främmande värld och ett sammanhang som jag själv var fri att skapa.

Huvudpersonen, Alice, behövde en röst. Hon är en typisk underdog och jag var tvungen att ge henne rättvisa, men framför allt ville jag ge henne kärlek; något som var en bristvara i hennes liv.

Att förlägga handlingen till Los Angeles gav mig en ursäkt att besöka min favoritstad inte bara en gång utan flera (hundra procent research!) och att däremellan kunna berättiga min eviga längtan dit. Mitt första intryck av staden skiljer sig ganska mycket jämfört med huvudpersonens…

Mitt stora musikintresse går som en röd tråd genom berättelsen. Den har mörka undertoner men är humoristiskt skriven och med glimten i ögat. Jag har verkligen älskat att umgås med de här sköna typerna och är väldigt nyfiken på vilka som kommer att bli läsarnas favoriter. Alex och Mardig var roligast att skriva – två udda fåglar som är omöjliga att inte tycka om – men den som har fått en särskild plats i hjärtat är utan tvekan Simon.

- Lisa Willman

Utgivning

Hollywood Hills Forever är skriven av Lisa Willman och hade release den 17:e mars 2022.

Du kan köpa boken via oss eller via Bokus!

© Copyright www.lionvalley.se